Látnivalók, programok

Látnivalók, programok

Balatoni hajózás

Az élményhez hajó visz!
 Hajókirándulások, sétahajók, diszkóhajók, hajóbérlés, vitorlástáborok. Válasszon kedvére a balatoni hajós élményekből!

Bamboosziget Waterski & Wakeboard Centrum

Szállodánktól 5 km-re található a Bamboo sziget, mely a nyílt vízen helyezkedik el. A pálya vízisível, wakeboarddal, monosível, wakeskattel és landlocckal is igénybe vehető.

Balaton Gokart

A Balaton régió legszebb, legszínvonalasabb GOKART pályája ZAMÁRDIBAN az M7-es autópálya zamárdi lehajtójától 500 m-re.

Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére.

Balatoni Bob

Két összesen 1,5 kilométer hosszú bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más szórakozási lehetőséget nyújt.

Töreki Természetvédelmi Terület

Siófok nyugati határában, a Pannon-tenger levonulását követő korai pleisztocén idején kialakult lösz dombok között, a Balatonra merőlegesen húzódó völgyben helyezkedik el a Töreki Halastavak Természetvédelmi Terület, mely 1994 óta védett.

Veszprémi Állatkert

Az egész napos programot nyújtó állatkerti séta bármely korosztály részére kellemes kikapcsolódást jelent, ahol felfedezhetik az állatok csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel.

Bella Állatpark

Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj